Új telephelyen a Service Team Kft.

Idén 2013 januárjában nagy levegőt vett az Anest csapata és a régi családias gödi telephelyről egy új közel 1000 m2-es, világos, átlátható, könnyen megközelíthető, könnyen bővíthető, barátságos és gazdaságosabban üzemeltethető iparibb jellegű telephelyre költöztünk. Az új telephely nincs messze a mindenki által jól ismert régi pesti úti telephelytől, tulajdonképpen Göd és Vác között Václigeten található, pontosan a kettes számú út 30-as kilométerénél. Hivatalos címünk: Vác, Horgásztói út 1., az utca legeleje jobbról, de ki vagyunk bőséggel táblázva.

Az új bemutatóterem és faipari áruház 2.-es főút melletti fekvése ideális, nem lehet eltéveszteni, jók a parkolási lehetőségek, teherautóval könnyen megközelíthető és könnyen kiszolgálható. Ugyanide költöztettünk minden az Anest csoportba tartozó gazdasági egységet, ugyanitt működik az élezőüzem, a faipari gépek szervíze, ide került a gép bemutatóterem, illetve a szerszám és kellék üzletünk. Természetesen a teljes adminisztráció, a tanácsadás, a mérnöki előkészítés, az ügyintézés is ide a václigeti telephelyre költözött, ahol ugyanúgy mint a régi faipari áuházunkban nagy szeretettel várjuk minden kedves régi és új partnerünket

Új címünk, elérhetőségeink:
Vác, Horgásztói út 1., 2.-es főút 30. kilométer
Telefon: 27/345-292
Fax: 27/531-070
E-mail: service@anest.hu

vissza

Szolgáltatások

A klasszikus szerviztevékenységen túl betanítással, oktatással, tanácsadással, alkatrészellátással és egyéb szolgáltatásokkal is segítjük ügyfeleinket.

Tovább

Hibabejelentés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy közvetlenül a honlapunkon.

Tovább