Szolgáltatások 

 

Beüzemelés

Az SCM gépek hivatalos szervizeként a Service Team Kft jogosult az új gépek beüzemelésére, ami alapfeltétele a garancia teljes körű és zökkenőmentes igénybevételének.

Betanítás és oktatás

beruházás megtervezésekor utánaszámolunk: mennyi idő alatt térül meg bekfektetésünk, mennyivel hatékonyabban tudunk majd az új technológiával termelni. Fontos azonban számításba venni azt, hogy mennyiben növelheti a gép teljesítményét, ezáltal vállalkozásunk hatékonyságát a megfelelő betanítás. Legyen szó akár asztalos-alapgépről vagy számítógép-vezérelt megmunkáló központról, az emberi tényező kemény forintokat jelent.

A műhelyben nem csak a gépeknek, de az embereknek is szükségük van folyamatos karbantartásra. A továbbképzés és oktatás a fejlesztés költséghatékony és gyorsan megtérülő formája.
A hibajavítások statisztikai elemzése alapján megfigyeltük, hogy az üzemeltetők képzésével csökkenthető a termeléskiesés. Éppen ezért szerveztünk már gyakorlati bemutatóval összekötött házi tanfolyamot. Különösen nagy jelentősége van ennek az élzáró gépek esetében. Gépeink egyik erőssége ugyanis az igen széles beállítási tartomány, ami nagy alkalmazási rugalmasságot biztosít, ugyanakkor jól képzett kezelőt feltételez. Az üzemeltetők képzése az, ami biztosan és gyorsan megtérül.

Garanciális és garancián túli javítás, karbantartás

A legdrágább gép az, amelyik nem termel. Annak érdekében, hogy elkerülje a leállásokból eredő termeléskiesést, szenteljen kiemelt figyelmet az üzemében lévő berendezések karbantartásának. Kérjen árajánlatot átalánydíjas vagy eseti szolgáltatásainkra!

Alkatrész-ellátás

Saját raktárunkban a leggyakrabban szükséges alkatrészek azonnal rendelkezésre állnak. On-line kapcsolatban állunk a gyári raktárral, így a gyors utánpótlás is megoldott.

Telefonos hibaelhárítás

Telefonos megkeresés esetén technikusaink egy rövid beszélgetés folyamán kiszűrik annak lehetőségét hogy kezelési probléma miatt állt-e meg a gép. Így szerviz akciót csak a valós problémák megoldására szervezünk, ezzel csökkentve partnereink üzemeltetési költségét.

A fejlettebb géptípusok távfelügyeleti rendszerén keresztül on-line javítás is lehetséges. Ez rendkívül költséghatékony üzemeltetést tesz lehetővé. Szolgáltatásunk szerződött partnereink számára ingyenesen vehető igénybe. 

Néhány példa az alkalmazási lehetőségekre:

Hibabejelentés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy közvetlenül a honlapunkon.

Tovább