A mindennapok megoldása

Szerviz = Szolgálat

Mit jelent a szerviz? A szerviz latin eredetű szó, mely szolgálatot, szolgáltatást, általában valakinek a kiszolgálását jelenti. Napjainkban talán kissé átértékelődött ez a jelentés, sokan kissé idejétmúltnak érzik a szabadság világában a szolgálatot, pedig érdemes szem előtt tartani a szó eredeti jelentését.

A Service Team Kft. a szó eredeti értelmezése és az ANEST Csoport értékrendje alapján kíván ködni. Minden fejlesztésünk, átszervezésünk azt a célt szolgálja, hogy partnereinket egyre magasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

A szervizben 8-an dolgozunk. Kollégáink jelentős része beszél valamilyen idegen nyelvet (angol, német). Valamennyi technikus megfelelő szerszámokkal felszerelt szervizautóval járja az országot. A CNC technikusok hordozható számítógéppel is rendelkeznek az esetleges szoftveres problémák illetve beállítási feladatok ellátására.

Szolgáltatások

A klasszikus szerviztevékenységen túl betanítással, oktatással, tanácsadással, alkatrészellátással és egyéb szolgáltatásokkal is segítjük ügyfeleinket.

Tovább

Hibabejelentés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy közvetlenül a honlapunkon.

Tovább