Adatvédelem

A biztonság és a személyes adatok védelme

Az ANEST Csoport nagyon fontosnak tartja az ügyfelek biztonságra és személyes adatainak védelmére vonatkozó jogát. Az alábbiakban találja meg a személyes adatok védelmét szolgáló irányelveinket. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat. Az ANEST Csoport felhívja a figyelmet arra, hogy a személyes adatok megadása önkéntes. Az ANEST Csoport webhelyeinek használatával vagy például a regisztrálással Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban foglaltakkal összhangban feldolgozzuk és továbbadjuk az ANEST Csoport bármely tagja számára. Az alább megadott hozzájárulását bármikor visszavonhatja. A felhasználó tájékozottan és önkéntesen adta hozzájárulását ahhoz, hogy az ANEST Csoporttól (elektronikus) közleményeket kapjon.

Az ANEST Csoport adatvédelmi szabályzata

Az ANEST Csoport tiszteletben tartja ügyfelei személyes adatait. Vállalatunk valamennyi részlege csak meghatározott céllal gyűjti, tárolja és használja fel ügyfelei személyes adatait. Az adatokat az ügyfelekkel való viszony támogatásához és továbbfejlesztéséhez, például a beszerzések feldolgozásához, megfelelő szolgáltatások és támogatás nyújtásához, valamint a termékekkel, szolgáltatásokkal és vállalatunkkal kapcsolatos hírek és ajánlatok megosztásához használjuk. A személyes adatokat nem adjuk el másoknak. Személyes adatokat az ANEST vállalatcsoporton kívüli cégekkel csak az ügyfelek beleegyezésével osztunk meg, ha ezt a törvények előírják, ha erre az ANEST Csoport, ügyfelei, vagy a nagyközönség védelme miatt van szükség, vagy ha nevezett cégek az ANEST Csoport ügyfelekkel szemben fennálló kötelezettségeinek teljesítését illető szolgáltatásokat nyújtanak, de ekkor is csak olyan partnerekkel, akik magukévá teszik az ANEST Csoport biztonság és személyes adatok védelme iránti elkötelezettségét. Az ügyfelek bármikor felvehetik a kapcsolatot az ANEST Csoporttal a személyes adatok védelmével kapcsolatban felmerült bármely kérdéssel vagy problémával. A megadott személyes adatok megtekintésére, módosítására vagy törlésére is bármikor lehetőség van. A megfelelő szabályok és eljárások használatával arra törekszünk, hogy megvédjük a személyes adatok biztonságát.

Szolgáltatások

A klasszikus szerviztevékenységen túl betanítással, oktatással, tanácsadással, alkatrészellátással és egyéb szolgáltatásokkal is segítjük ügyfeleinket.

Tovább

Hibabejelentés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy közvetlenül a honlapunkon.

Tovább